Homepage Fietsen huren en Routes

Fietsen huren en wandelroutes

De mooiste plekken in de omgeving ontdek je met de fiets. Fietsen huren is makkelijk en snel te regelen. Geen gedoe, gewoon een kort berichtje naar Natuurlogies waarin je aangeeft van wanneer tot wanneer je wilt fietsen. De fietsen worden bij je huis bezorgd en aan het einde van je verblijf ook weer opgehaald. Hoe langer je een fiets huurt hoe voordeliger het wordt. Iedere dag een fiets tot je beschikking hebben en als het regent laat je je fiets gewoon een dag staan.  

Je kunt kiezen uit 7-versnelling fietsen voor €12,50 per dag , elektrische fietsen, ouder-kind fietsen en (elektrische) mountainbikes voor €22,50 per dag. Voor de ouders met kleine kinderen hebben we fietsen met kinderzitjes. Gratis fietstassen hebben we voor de gasten die graag wat mee willen nemen onderweg. Fietszitje en hondenkar tijdig aanvragen.

Fietsknooppuntenkaart of de app Routemaker

In het vakantiehuis ligt een map met verschillende routes en een fietsknooppuntenkaart. Je fietsknooppunt route start bij de voordeur en het eerste knooppunt is 300 meter fietsen. Liever de routes bekijken via je telefoon met mooie locaties of bijzondere verhalen die aan knooppunten zijn gekoppeld? Download dan de app “Routemaker”.

Liever niet fietsen?

Twente heeft naast zijn bijzondere en eigenzinnige inwoners zoveel moois en lekkers te bieden dat vaak verborgen is op de  plekken die velen niet kennen. Ontdek het zelf met oldtimer trekkers die je het stoere vrije gevoel geven. Wil je dat op een superstille en duurzame manier doen. Dat kan ook, in Buurse zijn ook e-choppers te huur die super ontspannen rijden.

Wakker worden met het gevoel dat je helemaal niets hoeft.

Om je heen de Twentse natuur, die je deelt met vogels, eekhoorns, reeën en Schotse Hooglanders.

053 569 61 32
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17:00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag: Gesloten
Vandaag: Gesloten