Homepage Gastenboek

Gastenboek

Wat een sterrenhemel!

Datum van bezoek: 23 t/m 26 juli 2023

Dit is een van de zeldzame plekken in Nederland waar het s’nachts nog helemaal donker is en je ontelbaar veel sterren kunt zien. Wat hebben we genoten van de avonden op onze veranda starend naar de sterren met de krekels op de achtergrond. Je zou bijna denken dat je op safari was met het wilde landschap in je achtertuin en alle dierengeluiden die je hoort. Overdag hebben veel gewandeld en nieuwsgierig geworden door de MTB route die we steeds tegenkwamen hebben we mountainbikes gehuurd in Buurse. Dat ging heel makkelijk en de routes zijn overal aangegeven. Heel leuk om eens over bospaadjes te crossen tussen de bomen door! Voor ons beginners was een dagje fietsen genoeg!

De Heerenkamer

Robert, Linda en Kasper

Thuis voelen

Datum van bezoek: 22 t/m 29 mei 2023

Wat een leuk en knus huisje. Heel sfeervol ingericht op een mooie locatie. We voelden ons er meteen thuis zo midden in de natuur. In onze tuin al zoveel dieren gezien; hooglanders met kalfjes, hazen, ganzen, kraanvogels en reeën. Enschede en Haaksbergen liggen vlakbij. We zijn lopend naar de plaatsen gegaan waarbij we door de mooiste natuur gelopen hebben zoals het Witte Veen en het Buurserzand. Ook Landgoed Twickel in Delden is een aanrader.

Het Bakhuis

Ruud en Fabienne

Ideaal met onze hond

Datum van bezoek: van 20 oktober t/m 24 oktober 2023

Wij hebben jullie een fijn huisje midden in de natuur! Het was een top vakantie et onze hond Liv. Het huisje is groter dan we dachten en buiten heeft Liv alle ruimte om vrij te rennen. Omdat het huisje niet aan een doorgaande weg ligt maar aan een zandweg was het voor ons ideaal. We hebben veel kilometers met haar gewandeld en onderweg genoten op een terrasje van de mooie omgeving. Honden zijn overal welkom! De mensen zijn hier gastvrij en we vonden Delden een prachtig stadje om bezoeken met daarnaast de kasteeltuinen en de prachtige wandelroutes die voor onze hond een feest waren met hier en daar een poel of meertje. Reden voor ons om terug te komen naar jullie bijzondere plekje!
Claudia en Rutger en Banjer

De Heerenkamer

Floris

Sauna en een kachel, heerlijk!

Datum van bezoek: Van 29 september t/m 1 oktober 2023

We hebben een heerlijke week gehad in jullie mooie huisje. Alles is aanwezig in het huis om je gewoon thuis te voelen met nog iets meer. Mooie wandelingen hebben we gemaakt door het Witte Veen en het Haaksbergerveen. We konden er uren lopen zonder iemand tegen te komen. waar zie je dat nog. Een sauna om helemaal te ontspannen en daarna lekker voor de kachel zitten met een goed glas wijn en een spannend boek. Dat vonden wij op en top genieten.

De Beekloft

Wouter en Anouk Bruinink

Veel te kort

Datum van bezoek: 8 t/m 10 september

Een weekendje in de Beekloft en een dag Tuckerville festival in Enschede. Wat een heerlijke plek is dit! We kunnen alleen maar zeggen dat het superfijn was en veel te kort. Een goede reden voor ons om een keer terug te komen.

De Beekloft

Riet en Sandra

Kipjes en een vers eitje!

Datum van bezoek: 16 t/m 20 oktober 2023

We hebben genoten met het gezin. we hebben gewandeld naar de Haarmuhle waar ze een mooie speeltuin hebben en lekker eten voor ons allemaal. In het Buurserzand vanaf de Wakel kun je ook een kinderroute lopen met opdrachten. We zijn ook een dagje naar de binnen- en buitenspeeltuin Hof van Eckberge geweest en de Museumfabriek in Enschede. Iedereen heeft hier genoten en heerlijk geslapen in de fijne bedden. De kinderen waren ook erg blij met de kipjes en ze hebben genoten van jullie eitje bij het ontbijt!

De Beekloft

Jasper, Anke, Jelle en Femke

rust en ruimte volop te vinden

Datum van bezoek: 23 t/m 30 oktober

We hebben een heerlijke week gehad in jullie knus en comfortabele huis midden in de natuur. Op onze wandelingen in het Witte Veen en fietstochten in het Haaksbergerveen en Buurserzand hebben we genoten van de kleurrijke bomen, vele soorten heide en grassen en met een strak blauwe lucht was het een onvergetelijke schoonheid en pracht. Ruimte, rust, stilte, geluiden uit de natuur. Gelukkig nog volop te vinden hier. Dank voor jullie gastvrijheid. We komen graag eens terug.

Het Bakhuis

Rita en Wim

In ons hart gesloten

Datum van bezoek: 11 t/m 15 oktober 2021

Bedankt voor jullie gastvrijheid en voor het ontzettende verzorgde verblijf. De rust en de stilte in en om het natuurhuisje zijn een waar cadeau geweest! De natuur en het prachtige landschap hebben ons verblijf een onvergetelijke beleving gegeven. Na de Beekloft hebben we nu ook de Heerenkamer in ons hart gesloten! Tot een volgende keer!

De Heerenkamer

Johan, Sofia, Anna en Lucas Rodenburgh

Herfst op zijn mooist

Datum van bezoek: 26 t/m 30 oktober 2020

Wat staat jullie natuurhuisje in een prachtige, natuurrijke omgeving. Wat hebben wij genoten van al die prachtige herfstkleuren. Een mooiere periode om hier te zijn bestaat er haast niet. Wij hebben o.a. de Sagenlandroute met de auto gereden, 48 km gefietst langs runderen en Schotse Hooglanders, super leuk en gaaf! Ook hebben wij uren gewandeld door het Witte Veen (ons voorkeursgebied) en het Lankheet. Zoveel verschillende bossen en landerijen, echt fantastisch om hier te zijn! Jullie huis was top!

Het Bakhuis

Sander en Monique Pijnacker

De ideale kindervakantie

Datum van bezoek: 16 t/m 23 oktober 2020

We hebben een heerlijke herfstvakantie gehad in de beekloft! En fijn huisje, waar we lekker bij de kachel zaten en spelletjes speelden. Gepuzzeld hebben aan de grote tafel. De omgeving is héél mooi, we hebben eindeloos gewandeld en een gave tocht met de mountainbike gemaakt. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

De Beekloft

Martin, Tessa, Fabian en Jolande Vermaas

5 sterren!

Datum van bezoek: 9 t/m 11 juni 2023

Bedankt voor jullie gastvrijheid. We konden met alle praktische vragen bij jullie terecht. Ondanks de warmte hebben we hier met het hele gezin genoten. Ons verblijf in 5 woorden: speeltuinen*pannenkoeken*fietsen*trampolines*speelbossen*. Het huisje was top ingericht!

De Heerenkamer

Bart, Lize, Josephine en Carlijn

Henk, Sabine en Leon

Datum van bezoek: 8 t/m 15 mei 2023

Net als met kerstmis hebben we genoten van dit prachtige huis in de natuur met in de ochtend een orkest van volgelgezang. De kudde Highlander, nu met kalfjes, de af en aan lopende ganzen, zelfs reeën, maken samen een schitterend pallet dat vanaf de keukentafel of bank in de woonkamer te volgen is. Fantastisch! Naast heerlijk wandelen hebben we ook musea bezocht. De Museumfabriek in Enschede en het natuurmuseum Natura Docet Wonderryck in Denekamp. Vooral de laatste is een echte aanrader voor kinderen. Helaas zit het er nu weer op. Bedankt voor de fijne ontvangst en we komen graag terug!

De Heerenkamer

Henk, Sabine en Leon

Voor kleine kinderen veilig en leuk

Datum van bezoek: 25 juni t/m 1 juli 2020

We hebben een mooie week vakantie in eigen land gehad. Even helemaal weg, wat een rustige en ontspannen plek. We kwamen aan in de hitte. Door de heerlijke boom in de tuin hebben we veel verkoeling gehad. De tuin is voor kinderen een paradijs. De eerste avond kwamen 3 kalfjes aan het hek om ons te begroeten. wat een welkom. We hebben de kinderboerderijen in de omgeving bezocht, naar het Rutbeek geweest, gefietst, gewandeld en Enschede ontdekt.

Het Bakhuis

Dick, Vera en Lauren

Wakker worden met het gevoel dat je helemaal niets hoeft.

Om je heen de Twentse natuur, die je deelt met vogels, eekhoorns, reeën en Schotse Hooglanders.

053 569 61 32
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17:00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag: Gesloten
Vandaag: Gesloten