Gastenboek

Wij zijn erg benieuwd hoe uw verblijf in één van onze natuurlogies is bevallen en vinden het
leuk als u uw ervaring met ons en toekomstige gasten zou willen delen.

Heerenkamer
Debby, Tijn, Arnoud, Ton en labrador Bo uit Breda | 25 mei 2021

Net als met kerstmis hebben we genoten van dit prachtige huis in de natuur met in de ochtend een orkest van volgelgezang. De kudde Highlander, nu met kalfjes, de af en aan lopende ganzen, zelfs reeën, maken samen een schitterend pallet dat vanaf de keukentafel of bank in de woonkamer te volgen is. Fantastisch! Naast heerlijk wandelen hebben we ook musea bezocht. De Museumfabriek in Enschede en het natuurmuseum Natura Docet Wonderryck in Denekamp. Vooral de laatste is een echte aanrader voor kinderen. Helaas zit het er nu weer op. Bedankt voor de fijne ontvangst en we komen graag terug!

Beekloft
Rene en Annelies uit Maarssen | 25 mei 2021

We hebben een heerlijke midweek gehad in jullie prachtige vakantiewoning en tuin! Alles erop en eraan. De omgeving is geweldig. Wat een rust! Heel leuk om zoveel vogels en kikkers te horen en te zien en wat hebben genoten van de reetjes en kalfjes onderweg. Onderweg moesten we een paar keer van het pad af om de kudde Hooglanders te omzeilen. Na een paar keer durfden we tot vlak langs ze heen te fietsen. En dan vlak over de grens bij de Haarmuhle op het terras wat wel open mocht! Wat wil je nog meer op vakantie!

Beekloft
Marc en Marieke uit Veendaal | 25 mei 2021

Wat wonen jullie in een prachtige omgeving! Zoveel mooie natuur en gevarieerd. We hebben veel gewandeld, de natuur bewonderd en de stilte gehoord! Een prachtlocatie om er echt even tussenuit te zijn, tot rust te komen, je gedachten te verzetten en energie op te doen. Een prima verblijf gehad in de Beekloft! We onthouden de omgeving en het plekje, wie weet zien we jullie nog eens! Marc en Marieke

Bakhuis
Barbara, Frank, Vera en Robbert uit Huijbergen | 1 september 2020

Eerlijk is eerlijk.. we hebben nog nooit een vakantiehuisje gehad met zo’n fantastische ligging! Hazen, schapen en Schotse Hooglanders lopen pal voor je raam voorbij. En dan die stilte..heerlijk! Het huisje zelf is overigens ook heel gezellig, knus en comfortabel ingericht. En echt alles erop en eraan. Zeer compleet en voor een werkelijk vriendelijke prijs. Heel veel waar voor je geld. Manon, bedankt voor je gastvrije ontvangst met de koffie en de thee die al klaarstaat. We hebben genoten van onze paar dagen in Twente!

Bakhuis
Kees en Anja uit Brabant | 1 september 2020

Wij hebben niet zo heel vaak vakantie. Als we dus weggaan, hebben we graag een mooi, fijn en rustig plekje. Het Bakhuisje heeft perfect aan onze wensen en verwachtingen voldaan. We wisten niet dat Twente zo mooi was! Op onze fiets hebben we deze midweek heel wat kilometers afgelegd;)! We genoten van het uitzicht en sluiten straks de deur met een voldaan en tevreden gevoel!

Bakhuis
Bregje Schipper uit www.wandelvrouw.nl | 1 september 2020

We hebben best wel medelijden met onszelf. Tegelijkertijd voelen we ons dankbaar en gelukkig. Want door omstandigheden komen we paar om 9 uur s’avonds in het donker aan. Eenmaal binnen zijn we verheugd; wat een leuk huisje! We lezen het gastenboek en begrijpen wat we allemaal moeten missen. Want morgenvroeg vertrekken we alweer. Maar ook morgen gaan we weer leuke dingen doen. we zijn in twente voor een blogweekend. Voor mijn website wandelvrouw.nl. En weet je, ik kom hier gewoon nog een keer terug naar Natuurlogies! Warme groeten van Bregje

Bakhuis
Ruud en Fabienne uit Overloon | 1 september 2020

Wat een leuk en en net huisje, heel sfeervol ingericht en een fantastische locatie! We voelden ons er meteen heel erg thuis en zo midden in de natuur. In onze achtertuin zoveel dieren te zien! Hooglanders, haasjes, ganzen en reeën. Enschede en Haaksbergen liggen dichtbij en onderweg rij je door de mooiste natuurgebieden zoals het Witte Veen en het Buurserzand. Ook de tuinen van landgoed Twickel in Delden met het kasteel is leuk te bezoeken. Al met al een supervakantie!

bericht achterlaten

Ieder seizoen de leukste inspiraties ontvangen?
X