Homepage Groepsaccommodatie Buurse

Groepsaccommodatie Buurse

Ben jij op zoek naar een groepsaccommodatie in Buurse? Dichtbij de grens van Duitsland vind je onze logies die voorzien zijn van alle comfort voor groepen. Verblijf in één van onze gerieflijk en genoeglijk ingerichte groepsaccommodaties op een eeuwenoud erf. Tijdens je verblijf in onze in Buurse kun je er op uit trekken of lekker tot rust komen in het bos- en waterrijke Twentse landschap. Fiets actief met de groep vanaf onze groepsaccommodaties door natuurgebied het Witte Veen.

Met de groep logeren in de Twentse natuur

Wij verhuren in totaal drie groepsaccommodaties. Midden in natuurgebied het Witte Veen direct naast de 17e -eeuwse hoofdboerderij verhuren wij de Heerenkamer en het Bakhuis. Vanuit een samenwerking tussen Natuurmonumenten en Natuurlogies zijn beide logies compleet gerenoveerd en smaakvol ingericht met alle comfort tot groepsaccommodatie. Aan de Beekweg staat ons derde huisje; de Beekloft. Dit is een vakwerkschuur die in gebruik is als gastenverblijf en atelier. Geniet van een weekend, lang weekend, midweek of een week in één van onze groepsaccommodaties in Buurse en ervaar de gastvrijheid van eigenaren Manon & Dirk-Jan.

Onze accommodaties

105

De Heerenkamer

Markslagweg 9, Buurse
5 personen

Een ruim statig huis op een eeuwenoud erf. Een geweldige plek omgeven door natuur met een prachtig uitzicht voor natuurgenieters met of zonder kinderen.

86

Het Bakhuis

Markslagweg 9, Buurse
2 personen

Slapen, niets doen en genieten van het ritme van de natuur onder de eeuwenoude kastanjeboom met alleen maar reeën, grazende koeien en het geluid van vogels om je heen.

72

De Beekloft

Beekweg 4, Buurse
4 personen

Logeren op een boerenerf in een karakteristieke loft. Lekker loungen in je ruime tuin. Luxe voor levensgenieters met of zonder kinderen.

Als groep kies je voor een groepsaccommodatie in Buurse:

  • Om je heen natuur die je deelt met vogels, eekhoorns, reeën en Schotse Hooglanders
  • Elke groepsaccommodatie heeft een eigen erf alleen voor jullie
  • Veilig en gemakkelijk online jouw eigen accommodatie in Buurse reserveren

Beschrijvingen van onze drie groepsaccommodaties

Aan de Beekweg in Buurse staat één van onze accommodaties namelijk ‘De Beekloft’. Dit is een vakwerkschuur die in gebruik is als gastenverblijf en atelier. De twee andere verblijven zijn ‘De Heerenkamer’ en ‘Het Bakhuis’. Het Bakhuis was ooit de plek waar het brood werd gebakken en dient als een ideale groepsaccommodatie in Buurse. Begin 19e eeuw in Twente wilden De ‘hoge heren’ wel op jacht kunnen op eigen terrein. Daaruit is de naam De Heerenkamer ontstaan die dateert uit ca. 1905.

Wat ga je doen vandaag? De omgeving ontdekken? Een boek lezen? Of blijf je een beetje mijmeren in en om het vakantiehuis in de buurt van Haaksbergen want er is toch tijd zat? Zeg nou zelf: zo’n omgeving is toch puur geluk?!

Contact

Natuurlogies

Manon Nijhuis & Dirk-Jan de Jager
Beekweg 4
7481 RG Haaksbergen

Tel: 053 569 61 32
Mob. 06 13 73 54 73
Mail: info@natuurlogies.nl

KvK Oost Nederland: 64882209

"*" geeft vereiste velden aan

Route

Route naar onze groepsaccommodatie in Buurse

Neem op de A35 afslag 25 richting Enschede. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf richting Enschede-Zuid en Buurse. Blijf rechtdoor rijden. Ga op de rotonde rechtdoor richting Buurse. Blijf de Buurserstraat volgen, deze gaat over in de Broekheurnestraat. Na ongeveer 5 km vanaf de rotonde krijg je een splitsing. Neem hier de linker afslag (Braamweg). Na ca. 2 km ga je naar links richting chaletpark ’t Markslag (Markslagweg).

Wakker worden met het gevoel dat je helemaal niets hoeft.

Om je heen de Twentse natuur, die je deelt met vogels, eekhoorns, reeën en Schotse Hooglanders.

053 569 61 32
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17:00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag geopend: 08.00 tot 17.00
Vandaag: Gesloten
Vandaag: Gesloten