Vakantiehuis Haaksbergen

In de omgeving van Haaksbergen ligt een vakantiehuis midden in de Twentse natuur. Dichtbij de grens van Duitsland, in Buurse, vind je een sfeervol vakantiehuis gelegen ver weg van de drukte en massa. Verblijf in één van onze gerieflijk en genoeglijk ingerichte logies op een eeuwenoud erf. Trek er op uit of kom juist tot rust in het bos- en waterrijke Twentse landschap. Wandel langs de Buurser Beek of fiets ontspannen vanaf onze vakantiehuisjes naar Haaksbergen en omliggende dorpen.

Een vakantiehuis dichtbij Haaksbergen

Midden in natuurgebied het Witte Veen, dichtbij Haaksbergen, direct naast de 17e -eeuwse hoofdboerderij verhuren wij de Heerenkamer en het Bakhuis. Vanuit een samenwerking tussen Natuurmonumenten en Natuurlogies zijn beide vakantiehuizen compleet gerenoveerd en smaakvol ingericht met alle comfort voor een heerlijk verblijf. Aan de Beekweg staat ons derde vakantiehuisje; de Beekloft. Dit is een vakwerkschuur die in gebruik is als gastenverblijf en atelier. Geniet van een weekend, lang weekend, midweek of een week en ervaar de gastvrijheid van eigenaren Manon en Dirk-Jan.

4 pers. Wifi Buurse

Aan de Beekweg staat naast onze woonboerderij de Beekloft. Dit is een gerenoveerde oude vakwerkschuur

2 pers. Wifi Buurse

Het Bakhuis was ooit de plek waar het brood werd gebakken voor de boerderijbewoners. In

5 pers. Wifi Buurse

In Twente werden boerderijen vaak gepacht van de eigenaren van het landgoed. De ‘hoge heren’

Waarom jij wilt kiezen voor een vakantiehuisje in de buurt van Haaksbergen:

  • Om je heen natuur die je deelt met vogels, eekhoorns, reeën en Schotse Hooglanders
  • Elk vakantiehuisje heeft een eigen erf alleen voor jullie
  • Veilig en gemakkelijk online je vakantiehuisje in Buurse reserveren
  • Vanaf Haaksbergen ben je snel en gemakkelijk in Buurse

 

Onze drie vakantiehuisjes in de buurt van Haaksbergen

Aan de Beekweg in Buurse (dichtbij Haaksbergen) staat één van onze vakantiehuisjes namelijk ‘De Beekloft’. Dit is een vakwerkschuur die in gebruik is als gastenverblijf en atelier. De twee andere verblijven zijn ‘De Heerenkamer’ en ‘Het Bakhuis’. Het Bakhuis was ooit de plek waar het brood werd gebakken en dient nu als een ideaal vakantiehuisje in Buurse. Begin 19e eeuw in Twente wilden De ‘hoge heren’ wel op jacht kunnen op eigen terrein. Daaruit is de naam De Heerenkamer ontstaan die dateert uit ca. 1905.

Wat ga je doen vandaag? De omgeving ontdekken? Een boek lezen? Of blijf je een beetje mijmeren in en om het vakantiehuis in de buurt van Haaksbergen want er is toch tijd zat? Zeg nou zelf: zo’n omgeving is toch puur geluk?!

Contact

Natuurlogies
Manon Nijhuis & Dirk-Jan de Jager
Beekweg 4
7481 RG Haaksbergen

Tel: 053 569 61 32
Mob. 06 13 73 54 73
Mail: info@natuurlogies.nl

KvK Oost Nederland: 64882209

Route

Route naar de vakantiehuisjes in Haaksbergen

Neem op de A35 afslag 25 richting Enschede. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf richting Enschede-Zuid en Buurse. Blijf rechtdoor rijden. Ga op de rotonde rechtdoor richting Buurse. Blijf de Buurserstraat volgen, deze gaat over in de Broekheurnestraat. Na ongeveer 5 km vanaf de rotonde krijg je een splitsing. Neem hier de linker afslag (Braamweg). Na ca. 2 km ga je naar links richting chaletpark ’t Markslag (Markslagweg).

Ieder seizoen de leukste inspiraties ontvangen?
X